help!!!!!

  • #1

    hallo allemaal,

    ik zit met een heel groot probleem en heb echt hulp of advies nodig!!!!!

    het begon allemaal 2 a 3 maanden terug, ik voelde me niet zo lekker, had last van buikpijn, hoofdpijn, diarree, opgezette buik vooral na het eten overgeven en lichaamstemperatuurs verschillen(dis vooral tijdens het overgeven dan kreeg ik het vaak erg heet) en ik heb geen rust meer.

    ik ben naar de dokter geweest meedere malen en we hebben een bloed en ontlastings onderzoek gedaan, waarbij vreemd genoeg niks uit kwam. Ook heeft ze de spanning van mij buik gezocht. Ze gaf me maagtabletten voor maagzuur mee en zetpillen.

    Het is nog steeds niet weg.
    ik heb nog steeds erg veel last van diarree het is al die tijd nog niet weggegaan. ik moet nog steeds overgeven.(het gaat op en af qua overgeven) ik heb ook nog steeds last van temperatuurs wisselingen.

    maar sinds 3 dagen(vandaag is derde dag) is er nog wat bij gekomen. linksonderin mijn buik(naast mij heubbotje) lijkt het wel of een sprier zichzelf steeds aan trekt en weer loslaat. je ziet dan ook heel mijn huid eerst naar binnen trekken en dan weer terug schieten. het doet geen zeer maar is wel erg vervelend wan het is vanaf ik opsta tot ik ga slapen. deze ochtend ben ik om 9 uur opgestaan en ben tot aan 12:45 6 keer naar de wc geweest voor grote boodschap, dat lijkt mij niet erg goed,

    ik kom er met mijn dokter niet uit en weet niet goed wat ik er mee aan moet.

    wil je me aub helpen?????

    please!!!!!

    groetjes lizanne

    Reageer
Reageer op: help!!!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief