Last rug, maag, darmen

 • #1

  Gistermorgen kreeg ik last van wat druk op mijn darmen. Het duurde even voordat ik ging eten, ik geef borstvoeding en er was even niks in huis. Ik startte met rijstewafels met pure chocola, daarna havermout. Ik had vanaf toen een bepaalde druk op mijn darmen. Verder gegeten gedurende de dag. Geen gekke dingen. Vanmorgen werd ik wakker met rugpijn, midden. En rond mijn maag. Ik heb ook last van chronische hyperventilatie. In rust ging het beter alleen nu heb ik weer last van mijn maag. Duurde ook weer voordat ik ging eten. Als ik zit heb ik minder last. Kan het ook hongerpijn zijn?

   

  Reageer
  #2

  Je hebt te lang gewacht met eten en dan het verkeerde gegeten... daar kun je dan wel wat last van krijgen

  Reageer
  #3

  Mijn ontlasting ziet er prima uit. Ik heb nog steeds een hongergevoel en als ik op mn maag duw is dat gevoelig. Niet pijnlijk maar gevoelig. Verder ook dat stukje bot wat daar zit. Is het geen maagzweer of galblaas of alvleesklierontsteking?

  Reageer
  #4

  Dat is toch zeer onwaarschijnlijk. ga naar de huisarts als de klachten blijven aanhouden

  Reageer
  #5

  Als ik mijn kind optil is het net of het teveel is daar. Kunnen het ook spieren zijn rondom mijn maag en zou hyperventilatie een rol kunnen spelen? Ik krijg nu geen buikademhaling voor elkaar, het is net alsof mijn spieren het tegenhouden. Maar kan daar ook hongergevoel en de rest wat ik zei bij horen? Moet ik me zorgen maken?

  Reageer
  #6

  je kunt een opgezette maag krijgen van hyperventileren

  Reageer
Reageer op: Last rug, maag, darmen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief