Darmen onrustig

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik kamp al enige tijd met - voor mijn gevoel - erg onrustige darmen.
    Ik moet vaak ook wel 3 keer per dag naar het toilet voor een grote boodschap. In de meeste gevallen is het dan dun (geen diarree) en pindakaas achtig. Het oog een beetje als klei, maar heeft niet echt een bepaalde structuur.

    Ik dronk behoorlijk veel koffie. Soms tot 8 bakjes koffie per dag.
    Voor mijn gevoel was dit ook een mede oorzaak van mijn vele toiletbezoeken. Daarnaast moest ik vaak nóg veel vaker de dag na alcohol gebruik nog vaker.

    Nu ben ik sinds 3 dagen gestopt met koffie drinken. In plaats van koffie als ontbijt neem ik nu yoghurt met havermout en door de gehele dag heb ik mijn voeding iets aangepast. Gevolg was dat ik na 1 dag al 2 keer minder moest poepen. Echter zag de ontlasting er nog wel hetzelfde uit.
    Gisteren hoefde ik een hele dag helemaal niet, maar vandaag ben ik alweer 2 keer geweest. Heel erg vreemd!

    Ik moet wel zeggen dat ik jarengeleden een darmparasiet heb gehad. Daar heb ik destijds antibiotica voor gehad. Voor mijn gevoel is sindsdien ook mijn ontlasting veranderd.

    Tevens zou het ook te maken kunnen hebben met stress. Ik ben namelijk erg stressgevoelig en voel me heel vaak opgewonden en gespannen.

    Reageer
    #2

    Laat dan toch een keer opnieuw kijken of het geen parasiet/bacterie is

    Reageer
Reageer op: Darmen onrustig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief