Maag/buikkrampen

 • #1

  Gisterenochtend stond ik op met maagkrampen en al snel een beetje buikloop. De buikloop stopte direct maar in de loop van de dag begon ik me wat grieperig te voelen en ook nog maagkrampen. ‘S Avonds temperatuur gemeten en bleek lichte koorts. Huisarts gebeld ikv covid-19 maar deze vond dat er niet genoeg indicatie was om hieraan te denken. Vandaag voel ik me beter, geen koorts meer maar wel erge maag en buikkrampen in vlagen. Wat zou dit zijn? Kan dit gewoon buikgriep zijn?

  Reactie
  #2

  dat zou zeker kunnen. Of iets verkeerds gegeten

  Reactie
  #3

  Ik ben in paniek nu. Er zat deze ochtend bij mijn ontlasting een bloederig slijmpje. Zou er dan toch iets ernstiger aan de hand zijn?

  Ik heb de afgelopen maanden veel darmproblemen gehad maar dit werd door de artsen toegeschreven aan PDS. In de zomer heb ik enkele kleine aambeien laten wegbranden. Heb niet het gevoel dat ik terug aambeien heb.

  Reactie
  #4

  Ik zou gewoon dit even voorleggen bij de huisarts. Die kan je misschien geruststellen en hoef je niet n angstdag in te gaan.

  Reactie
  #5

  Het kan van de PDSS zijn of toch van een aambei

  Reactie
  #6

  Kunnen aambeien zo snel terugkomen? Ze zijn weggebrand eind augustus

  Reactie
  #7

  Onmogelijk is het niet

  Reactie
  #8

  Ik ben toch naar de maagdarmspecialist gegaan ivm het beetje bloed. Hij heeft gekeken of het aan aambeien lag maar die waren er niet. Enkel wat roodheid in de endeldarm. Hij zei dat dit een beginnende endeldarmontsteking kan zijn maar dat het nog te snel is van een diagnose te doen. Ik moet enkel terugkomen als ik nog een bloed zie.

  Ik heb moeite om dit los te laten, want als het niet aan de aambeien lag, zou dit dan toch niet kanker kunnen zijn?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat is zeer onwaarschijnlijk na onderzoek van de MDL arts

  Reactie
Reageer op: Maag/buikkrampen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief