Alsof eten blijft hangen

  • #1

    Ik heb al een tijdje last dat drinken soms vast lijkt te zitten rond de borst/keel. Heb van de dokter omeprazol gekregen dat leek te helpen maar het komt nu terug( ben niet abrupt er mee gestopt neem het nog steeds) ik kan nog wel goed eten en drinken.

    Ook ben im s avonds vaak wat duizelig..

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    ik zou toch snel zorgen voor een afspraak met een mdl arts voor een onderzoek gezien dit een serieus alarmsymptoom is. mijn vader had ook dit soort symptomen en daarbij is slokdarmkanker geconstateerd wat veroorzaakt wordt door refluxklachten.

    Reageer
    #4

    Hoi John,

    Ik ben wel laatst naar de fysio geweest omdat ik tijdens het sporten verkeerd ademhaalde en daardoor hartoverslagen had. Dat is ondertussen verholpen door correct te ademen is het dan ook mogelijk dat mijn "normale" ademen hier effect op heeft? Ik weet dat ze toen zeiden dat ik op het randje zat van genoeg ademhalen op een dag.

     

    Hoi Frodo,

    wat erg om te horen van je vader. Had hij ook nog andere klachten? Hiervoor had ik in principe amper refluxklachten in mijn leven en als ik zo de symptomen bekijk heb ik er geen enkele behalve dat het nu soms wat vast lijkt te zitten

    Reageer
    #5

    Waarschijnlijk gaat er dan toch nog iets mis met ademhalen en hyperventileer je

    Reageer
    #6

    Kan hyperventileren ook weinig ademhalen zijn? Of is het echt snel en hevig

     

     

    Reageer
    #7

    Het is vooral verkeerd ademhalen

    Reageer
Reageer op: Alsof eten blijft hangen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief