Eten in keel blijven zitten ?

  • #1

    Af en toe gebeurt het wel eens dat ik (blijkbaar) verkeerd slik tijdens het eten en dan voelt het net alsof het eten 'in het verkeerde keelgat' valt, heb dit best vaak als ik een appel eet. Dan voel ik nog een stukje eten in mijn keel zitten, maar bijna altijd is het binnen een paar uur weer goed (vaak ook korter) en voel ik het stukje losschieten en naar mijn maag gaan.

    Nu gister bij het avondeten at ik een stuk verse worst en en denk dat er een stuk in mijn keel schoot zonder eerst goed gekauwd te hebben. Nu is het een dag later en heb ik nog steeds het gevoel alsof er een stukje in mijn keel is blijven steken. Beetje aan de rechterkant, het voelt rechts ook alsof er meer slijm zit dan links.

    Nu ga ik er toch weer over piekeren, kan het nog vanzelf goedkomen? Ben plaatjes aan het kijken op internet .. kan het zijn dat het is blijven steken bij de tong amandel?

    Reageer
    #2

    Er zit niks in je keel. Er is een irritatie ontstaan. Je moet er maar eens mee beginnen om goed op het voedsel te gaan kauwen.

    Reageer
    #3

    Iedereen heeft dat toch wel eens dat  je eten per ongeluk te snel in je keel gaat?

    Ik kauw normaal gesproken juist altijd goed, dit was een uitzondering.

    Gaat die irritatie vanzelf weer weg dan? Hoop niet dat ik er keelpijn van ga krijgen..

    Reageer
    #4

    Dat gaat doorgaans vanzelf over. Keelpijn krijg je door een virus of een bacterie

    Reageer
Reageer op: Eten in keel blijven zitten ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief