Worm

  • #1

    Hallo,

    Ik heb vorige week ontdekt dat ik aarsmaden heb en ik heb donderdag ochtend een pilletje mebendazol genomen. Ik gedraag me sinds de ontdekking bijna alsof ik smetvrees heb en ik heb nog nooit zoveel gewassen (60 graden) en ontsmet.Het is nu 72 uur verder. Vanmorgen bij de eerste ontlasting zag ik niks bewegen echter bij de tweede wel weer, maar bij de derde niet. Kan het kloppen dat er nog wat bewegen?

    De eitjes komen over twee weken uit. Kan het ook zo zijn dat er weer wat eitjes uitkomen de komende dagen, dat je dan eigenlijk weer levende wormpjes hebt?

    Mijn partner heeft voor de zekerheid ook een pilletje genomen. Wanneer kunnen we weer sex hebben?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    ja dat kan. Lees de bijsluiter van de Mebendazol

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je korte antwoord. Ik heb de bijsluiter al meerdere malen gelezen en hier staat niks nuttigs in. Ik vind de bijsluiter onvolledig. Kunt u mij nog antwoord geven of er geslachtsgemeenschap mogelijk is?

    Reageer
    #4

    Infecties met aarsmaden:
    1 tablet en na 14 dagen opnieuw 1 tablet; zo nodig iedere 14 dagen herhalen.
    Dit geeft eigenlijk aan, dat de wormen niet meteen na 1 tablet allemaal dood en weg zijn. Geslachtsgemeenschap kan, maar er is een klein risico op besmetting en herbesmetting

    Reageer
    #5

    Dankjewel John!

    Reageer
Reageer op: Worm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief