buikpijn

  • #1

    Hallo,

    Een week geleden werd ik wakker met een zeurende pijn in mijn bovenrug tussen mijn schouderbladeren. Na mijn ontbijt begon ik wat ongemak te voelen in mijn maagstreek. Ik ben naar bed gegaan in de hoop dat het wat zou afzakken. Helaas kreeg ik vlak daarna enorme pijn in mijn bovenbuik, flanken en bovenrug. Ik begon enorm te zweten en erg misselijk. De pijn was zo hevig dat ik haast niet meer kon ademen en praten en ik had het gevoel dat ik steeds een beetje wegzakte. Omdat ik bang was dat het met hart was heb ik de dokterspost gebeld en die hebben een ambulance gestuurd. In het ziekenhuis kwam uit onderzoek dat er niks mis was met mijn hart en ik mocht naar huis met pijnmedicatie. De pijn zakte wat weg en ik heb die middag wat kunnen slapen maar aan de eind van de middag kwam de pijn weer ik alle hevigheid terug. Ik heb weer de huisartsenpost gebeld en de dienstdoende arts is langs geweest en heeft mij een cocktail van diverse pijnstillers gegeven voor de nacht.

    Gelukkig was de pijn de volgende ochtend grotendeels weg. In het ziekenhuis hebben ze bloedonderzoek gedaan en daar kwam geen bijzonderheden uit. Nu moet ik volgende week een echo van mijn bovenbuik laten maken omdat ze vermoeden dat ik galstenen heb. Nog steeds kan ik eten slecht verdragen en ik blijf een zeurende pijn tussen mijn schouderbladeren houden.

    Kan dit galstenen zijn? Iemand die deze klachten herkennen?

    Reageer
    #2

    Dat zouden inderdaad galstenen kunnen zijn

    Reageer
Reageer op: buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief