Bloed bij ontlasting

  • #1

    Kort vraagje, maar is bloed bij ontlasting altijd vloeibaar of kan het ook een soort van velletje als textuur hebben? Het valt mij namelijk op dat ik de laatste tijd redelijk wat van die rode velletjes door mijn ontlasting heen heb zitten, en na een tijdje te googlen kwam ik niet echt op een éénduidig antwoord uit of eventueel bloed bij de ontlasting altijd vloeibaar is. Het zit echter niet in het water na de daad of aan het toiletpapier na het afvegen.

    Nou wil het feit wel dat ik veel rode groenten (Paprika, tomaat en peper) eet, dus daar zou ik het ook eventueel aan kunnen toewijzen.

    Reageer
    #2

    "Nou wil het feit wel dat ik veel rode groenten (Paprika, tomaat en peper) eet, dus daar zou ik het ook eventueel aan kunnen toewijzen."
    Vind je het dan echt raar dat je rode velletjes door je ontlasting hebt?

    Reageer
    #3

    Nou, ja en nee. Heb het altijd veel gegeten, maar die rode velletjes zijn echt pas iets van de laatste tijd.

    Als je iets ineens ziet, wat je daarvoor nooit zag (of was opgevallen) dan zet je daar toch wel wat vraagtekens bij. Al had ik zelf ook bedacht dat het waarschijnlijk groente velletjes waren, wilde toch even informeren of het dat ook daadwerkelijk was.

    Eveneens bedankt.

    Reageer
Reageer op: Bloed bij ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief