Chronische maagontsteking..

 • #1

  Hallo Allen,

  ik heb al 2/2,5 jaar chronische gastritis terwijl ik geen alcohol drink, niet te vettig en kruidig eet, geen iboprufen gebfuik, geen bacterie heb..

  vaak naar de maagarts geweest, gastrocopies gehad elke keer lichte chronische gastritis, maagzuurremmers gebruikt vermindert maar ontstekingen niet genezen, al 2 jaar leef ik met ontstekingen in mijn maag.. het is ook pangastritis, dus mijn hele maag..

  volgens artsen is t niet erg, ik vroeg of t later kan veranderen naar kanker maar zei de maagarts nee we hebben je cellen bekeken met de biopsie die we hebben gepakt..

  als mijn ontsteking in mijn maag voor altijd gaat blijven, dan verandert een ontsteking toch altijd naar kanker in de toekomst...

  aub iemand hulp..

  Reageer
  #2

  "als mijn ontsteking in mijn maag voor altijd gaat blijven, dan verandert een ontsteking toch altijd naar kanker in de toekomst…" En wie zegt dat?

  Reageer
  #3

  dat gevoel heb ik en dat denk ik, ik leef nu 2 jaar lang al met onstekingen in mijn maag, na aantal jaren 20/30/40 jaar kan deze ontstekingen toch kanker worden? Als het al zolang ontstoken blijft (volgens mijn arts niet, cellen zijn na gecheckt met biopsie)

  dus ik snap t niet echt? Ontsteking in maag blijft niet een ontsteking of wel voor altijd?

  Reageer
  #4

  Een chronische ontsteking wordt net zomaar kanker. Ik weet niet hoe je daarbij komt. Ook de arts had je dat al verteld

  Reageer
Reageer op: Chronische maagontsteking..
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief