Aanhoudende maag/darmklachten

 • #1

  Hoi allemaal,

  Sinds de zomer kreeg ik plotseling last van maagpijn, veel boeren, een vol gevoel en brandend maagzuur. Hier heb ik 2 weken lang omeprazol voor gekregen. Dit hielp niet. Vanaf oktober heb ik iedere ochtend bij het wakker worden last van darmkrampen. Ik moet dan gelijk naar de wc. Mijn ontlasting is nooit vast, maar ook geen diarree. Verder heb ik veel lucht in mijn maar en darmen.  In december had ik veel last van krampen in mijn onderbuik rechts. Dit is nu beter. Wel heb ik nog steeds last van een zeurende pijn boven mijn navel. Ik ben erg bang dat dit misschien iets met mijn alvleesklier is. Mijn huisarts gooit deze klachten op een prikkelbaredarm. Mijn bloed is getest en daar kwam niets uit. Ook ben ik naar een dietist geweest. Dit heeft niet geholpen.

  ik vraag mij af of je bij een prikkelbare darm een aanhoudende zeurende pijn in de bovenbuik kan hebben en dagelijks zachte ontlasting? Ik word er een beetje moedeloos van.. Ik ben trouwens 23 jaar.

  Reactie
  #2

  Dat zijn klachten die wel bij PDS passen

  Reactie
  #3

  Oke deze klachten passen dus niet perse bij een alvleesklier aandoening? Ik vind het opvallend dat mijn ontlasting iedere ochtend dun is en in de middag weer normaal.. Mijn bovenbuik doet dag en nacht zeer. Wel ben ik lactose intolerant, maar dit uit zich vaak binnen 20 minuten na het eten en niet in de symptomen die ik nu heb.. bovendien eet ik nauwelijks melkproducten. Bij het avondeten sowieso al niet.. Ik maak mij veel zorgen..

  Reactie
Reageer op: Aanhoudende maag/darmklachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief