een week last van 'te veel speeksel' na maag/darm klachten

  • #1

    Hallo,  ik ben een beetje 'hersteld' van een waarschijnlijke buigriep.

    Savonds hier en daar nog wel krampen in mijn maag (gevoel alsof het samen trekt, misselijk) maar dat is al wat minder geworden loop van de tijd. Alleen zit ik nog steeds elke dag, de hele dag om de 2 min. dun, doorzichtig speeksel uit te spugen dat 'te veel' aangemaakt word in mijn mond. Als ik het doorslik, word ik er misselijk van dus daar ben ik mee gestopt. Het klinkt vies dat ik zo de hele dag het moet uitspugen, maar ik heb geen keuze.

    Het overmatige speeksel probleem is niet vanaf het begin geweest, meer een paar dagen later nadat ik de eerste symptomen kreeg van maag/darm krampen. Ik heb nog steeds niet overgegeven in de tussentijd. Ik ben naar de dokter geweest er voor , ze zei dat het indd. een buikgriep kan zijn. Maar gezien ik me niet misselijk meer voel echt overdag of savonds (althans, word steeds minder) hoe komt het dat ik nog steeds speeksel aanmaak? hoe lang kan zo iets duren voordat het overmatige speeksel aanmaak voorbij is. Heeft iemand hier ervaring mee?

    Reageer
Reageer op: een week last van 'te veel speeksel' na maag/darm klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief