longontsteking

  • #1

    beste allemaal,
    mijn man heeft 14 dagen met ziek gelegen.. het begon met koude rillingen (leek met een kortsluiting ergens in zijn lichaam) en dan verhoging van 38.4 > 40,8.. 14 dagen lang.
    de smash arts beoordeelde een flinke griep.. paracetemol en veel water drinken..
    na 4 dagen constateerde de huisarts..longontsteking..schreef een antibiotica kuur voor ..
    na 3 dagen kuur gebruikt te hebben zakte de koorts niet,intussen al 3 dagen hevige pijnen in de schouders en nek en achterhoofd tot de kruin.intussen ook nog kortademig.zaterdag opnieuw de smash gebeld omdat koorts de hele dag 40.8 was en hoger.. smash arts zei kuur afmaken..weer naar huis.
    maandag as heeft de huisarts de ambulance gebeld en is hij naar de spoedeisende hulp gegaan.. hij is opgenomen met een flinke longontsteking..vermoeden een abces in de longen ..
    behandeling nu is morfine tegen de pijn (de pijn is dan even weg, maar komt weer terug)..extra antibiotica.. volgens het verplegend personeel slaat de kuur aan.. het is vandaag de 2e dag.. de pijn blijft vooral in de nek en het hoofd..volgens de artsen is dit normaal?????
    wij zijn overgeleverd aan een team van artsen en moeten maar geloven wat ze beweren..alles op basis van aannames..
    is het zo slecht met ons medisch systeem tegenwoordig dat men patienten laat lijden.
    wie heeft hier ervaring mee of weet mij raad te geven.

    Reageer
    #2

    Ik denk toch niet dat artsen en verplegend personeel patiënten zomaar laten lijden. Na 2 dagen kuur mag ook niet worden verwacht dat alles in een keer over is. Het zal helaas toch even duren... Er is helaas niet altijd voor alles meteen een goede oplossing. Je man had eigenlijk zaterdag al naar het ziekenhuis gemoeten.

    Reageer
Reageer op: longontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief