Kinkhoest klachten

  • #1

    Hallo, ook ik wil graag mijn verhaal kwijt. Onbegrip bij de zorg is bij kinkhoest een groot probleem. Mijn verhaal is, dat ik als jong meisje zware kinkhoest heb gehad. Als gevolg daarvan bij iedere verkoudheid dezelfde kinkhoest klachten. Ziek worden, daarna weken, maanden hoesten benauwdheid en een zeer vermoeid en pijnlijk lichaam. Ik ben nu 68 jaar, ook onderzocht bij longarts conclusie, Astma. Kijk en dat geloof ik niet, ik ben er van overtuigd dat het met de kinkhoest te maken heeft uit mijn jeugd. Hyperventilatie is het ook niet die diagnose heb ik ook al eens gekregen. Gek wordt je ervan. De rode draad door mijn leven waarbij ik elk jaar weken ziek kan zijn of ben. Dus zie ik mensen met griep of een verkoudheid dan schiet ik al in de stress. Zijn er mensen met dezelfde ervaring en is er ergens een arts die wel weet wat je kan/moet doen. Ik heb puffers gehad hielp niet. Het enige wat ik één keer heb gehad is prednison, dat hielp.Maar dat krijg je zomaar niet en kopen kan niet.

    Reageer
    #2

    Hallo allemaal!

    Ik wil graag onze kinkhoest ervaring met jullie delen.
    Ik vond het fijn om erkenning te lezen omdat het lastig is er iets over te vinden. Ik, mijn dochter van 10 en zoon van 2 hebben kinkhoest, vastgesteld door de huisarts ik kan niet anders zeggen dan een ware hel.
    We zijn nu 4 weken onderweg en onze ergste klachten zijn sterk verminderd en we kunnen alle drie weer enigszins “normaal” functioneren.
    Wat bij ons enorm helpt is:

    - Vitamine C
    - 5 capsules paardenmelk (verdeeld over de dag)
    - 3x per dag 3 korrels Flunipert
    - 3x per dag 25 druppels Drosera Extract

    Zodra we een dosis vergeten op een dagdeel merken we direct dat de stikaanvallen weer toe nemen.

    Ik hoop jullie hier ook mee te helpen.

    Liefs Heleen

    Reageer
Reageer op: Kinkhoest klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief