Kinkhoest ervaring en tips

  • #1

    Hallo allemaal!

    Ik wil graag onze kinkhoest ervaring met jullie delen.
    Ik vond het fijn om erkenning te lezen omdat het lastig is er iets over te vinden. Ik, mijn dochter van 10 en zoon van 2 hebben kinkhoest, vastgesteld door de huisarts ik kan niet anders zeggen dan een ware hel.
    We zijn nu 4 weken onderweg en onze ergste klachten zijn sterk verminderd en we kunnen alle drie weer enigszins “normaal” functioneren.
    Wat bij ons enorm helpt is:

    - Vitamine C
    - 5 capsules paardenmelk (verdeeld over de dag)
    - 3x per dag 3 korrels Flunipert
    - 3x per dag 25 druppels Drosera Extract

    Zodra we een dosis vergeten op een dagdeel merken we direct dat de stikaanvallen weer toe nemen.

    Ik hoop jullie hier ook mee te helpen.

    Liefs Heleen

    Reageer
    #2

    Dag heleen,

    Hoe weet je dat het helpt? Misschien was het anders ook zo verlopen?

    En hoelang blijf je dat alles gebruiken? Hebben ze daar advies in gegeven?
    Want dat alles kost een enorme hoop geld...!?

    Gr

    Reageer
    #3

    Dank, er staat weinig hierover plus wordt een soort van niet (h)erkend. Ik heb paardenmelk caps ook ontdenkt en geeft verlichting maar is nog niet voorbij. Ik ben moe en man wat zijn de bijna stikmomenten eng. Ik durf niet eens te slapen. Ook niet zittend. Er mag best meer bekend over worden voor volwassenen en ik hoop dat ik ook hieraan heb bijgedragen.

    Reageer
    #4

    Goedemiddag Heleen, het is inderdaad een hel.
    De eerste 3 weken heb ik elke week de huisarts gebeld omdat ik me geen raad wist met het hoesten. Let op!! DAG en NACHT! Maar het is een hele opgave om bij de huisarts te komen, telkens kreeg ik de vraag: "Geeft u bloed op?, Heeft u koorts? ....en ik hoor dat u geen piepende ademhaling heeft".... dus, een gewone verkoudheid. Na 3 weken was ik het zat en heb ik gesmeekt voor een consult. Na bloedafname bleek het om kinkhoest te gaan. Ik ben nu 6 weken verder en heb nog steeds hoestbuien. Wel kan ik al iets beter slapen. Maar het is zoals u beschreef een hel. Ik ben doodop van het hoesten. Zelf ben ik extra vitamine C gaan slikken, mijn multivitamine trouw gaan innemen en melkproducten uit de weg gegaan (vanwege het slijm). en heel veel water drinken.

    Reageer
Reageer op: Kinkhoest ervaring en tips


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief