Benauwd en kortademig

 • #1

  Beste,

  ik heb sinds vanochtend last van benauwdheid met druk op mn borst, en merk dat ik steeds kortademiger wordt. Ik ben 16 jaar en verder niet bekend met longklachten, maar wordt wel steeds benauwder. Ik merk dat ik steeds neer moeite moet doen in genoeg zuurstof binnen te krijgen en wordt hier ook erg vermoeid van. Verder had ik vanmiddag ook koorts, dat is nu gezakt tot verhoging. Iemand een idee wat dit kan zijn of wat ik eraan kan doen?

  Reactie
  #2

  Het kan corona zijn. Neem even contact op met de huisarts.
  Uit voorzirg moet je zelf en je huisgenogen in isolatie gaan

  Reactie
  #3

  Ondanks dat we eerder niet in isolatie hoefde zitten we al deze tijd al in isolatie.. dus daar verandert gelukkig niks aan. Maar vraag me dan wel af hoe ik het gekregen kan hebben want niemand van ons gezin in naar buiten geweest vanaf dat de scholen dicht gingen

  Reactie
  #4

  Hadden jullie dan zoveel voorraad in huis dat al die tijd niemand naar de winkel hoefde? Ik kan me namelijk onmogelijk voorstellen dat niemand meer buiten de deur is geweest vanaf de scholen gesloten waren.

  Reactie
  #5

  We hebben alle boodschappen laten bezorgen en zijn wel gewoon met het gezin in de tuin enz geweest. Wonen in een groot huis dus hebben veel om te doen. Maar voor zover ik weet is niemand naar buiten geweest.

  Reactie
  #6

  In ieder geval nog maar even binnen lijven en de dokter even bellen

  Reactie
Reageer op: Benauwd en kortademig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief