Hoesten

  • #1

    Ik ben nu bij elkaar wel een maand à 5 weken aan het klungelen. Eerst begon een verkoudheid, dat uitte zich op den duur in een bijholteontsteking. Afgelopen week kreeg ik weer een wat pijnlijke keel en nu begin ik een vervelende kriebelhoest te krijgen, voornamelijk in de ochtend en avond. Ik hoest ook wat groenig slijm op. Is dat allemaal wel normaal dat ik dat nu pas heb? Of had die hoest eerder 'moeten' beginnen? Ik heb geen koorts.. Moet ik me zorgen maken over een longontsteking of iets dergelijks, of is dit een normaal verloop? Ik hoor graag.

    Reageer
    #2

    Iemand?? Net moest ik een beetje kuchen/hoesten en toen zat er een klein beetje bloedachtig iets en groenig slijm.. Zou dat uit mijn keel kunnen komen? Of moet ik me zorgen maken?? Miss weet Tandor het?

    Reageer
    #3

    Dat door het hoesten komen. Soms gaat er een heel klein bloedvaatje stuk

    Reageer
    #4

    Okee. En is het normaal dat ik nu hoest na voorgaande verkoudheid en dergelijke? Hoort daar zo'n kriebelhoest bij? Ik vraag dit omdat ik al eens een longontsteking heb gehad.. Is die kans groot dat ik die nu nog een keer kan krijgen? Dat was toen zo naar. Ik hoest nu voornamelijk in de ochtend en nu in de avond..

    Reageer
    #5

    Bij een longontsteking hoest je eigenlijk de hele dag

    Reageer
    #6

    Okee.. Dus als ik morgen de hele dag ga hoesten moet ik dan naar de dokter? Hoort zo'n kriebelhoest wel na een verkoudheid?? Of heeft het allemaal niet zo'n verloop van verkouden naar longontsteking?

    Reageer
    #7

    Als je er ongerust over bent, ga dan naar de huisarts en laat naar longen en luchtwegen luisteren

    Reageer
    #8

    Ik heb het niet benauwd en heb (nog) geen koorts. Kan ik dan nog even wachten om naar de huisarts te gaan of is het toch verstandig om te gaan? Het komt in de ochtend wel los, dan hoest ik groenig slijm op. Is dat normaal na een verkoudheid?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dan kun je nog even wachten

    Reageer
Reageer op: Hoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief