Hoesten

  • #1

    Hoii

    Ik ben al zon 3 weken aan het hoesten en ben er zo onderhand wel een beetje klaar mee. Eerst hoestte ik wel slijm op maar niet ver genoeg om het uit te spugen dus slikte ik het gewoon door. Ik weet dus niet hoe het eruit zag, had wel een vieze smaak. Nu hoest ik bijna geen slijm meer op af en toe een klein beetje wit/waterig. Verder ben ik heel erg moe. Het hoesten houd me snachts wel wakker maar ik ben fysiek ook gewoon erg moe. Ik heb 2 dagen een piep geluid gemaakt en een soort van bubbelend/krakend gevoel in mijn linker long, nu heb ik daar geen last meer van. Ook ben ik veel sneller aan het hijgen dan normaal en is mijn hartslag veel hoger (normaal rond de 50 als ik gewoon een beetje door het huis loop, nu 90 als ik stil op bed lig/op de bank zit). Gister ben ik bij de huisarts geweest, die heeft even anar mn longen geluisterd maar hoorde niks raars. Heb toen codeine tablettjes gekregen maar die doen helemaal niks, heb alleen het idee dat het erger wordt.

    Ik ga as zaterdag op vakantie en kan dan 4 weken niet naar de dokter dus vandaar dat ik liever heb dat t dan wel een beetje klaar is. Iemand enig idee wat dit kan zijn/wat je eraan kunt doen?

    O ik ben 17 jaar en heb nooit last van asthma/allergien of iets gehad.

    Reageer
    #2

    Ik ben verder ook niet verkouden ofso, het is echt alleen hoesten, benauwdheid en moeheid

    Reageer
Reageer op: Hoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief