Schildklierproblemen?

  • #1

    Als sinds enkele jaren gaat de gedachte dat er wat mis is met mijn schildklier (te traag). Bloedonderzoek door de huisarts wijst er echter telkens op dat het in orde is.

    Sinds enkele maanden heb ik zeer veel (ernstige) klachten die wederom naar mijn schildklier wijzen. 6 maart heb ik een afspraak bij de internist en uiteraard zal hij ook weer op schildklierproblemen prikken, maar ik vraag mij af in hoeverre bloedonderzoek echt kan uitwijzen of er iets met je schildklier is?
    Zijn er nog andere methoden om schildklierproblemen uit te sluiten/op te sporen en klopt het dat dit soort problemen ook heel langzaam zichtbaar kunen worden (en de T3, T4 en TSH waarden dus wel degelijk stijgen, maar nu misschien nog op een 'normaal' niveau zitten?)
    En in hoeverre kan een endocrinoloog meer voor mij betekenen?

    Alvast Bedankt,
    Michelle

    Reageer
    #2

    Dit is misschien geen reactie op joun vraag maar ik had ook wat vragen over de schildklier.
    Bij mij is uit bloedonderzoek gebleken dat ik een trage schildklier heb.
    Nu moet ik over 6week weer bloedprikken, waarvoor is dat nodig? Of is het niet zeker? Ik had helaas geen tijd om telefonisch alle vragen aan m'n huisarts te vragen.
    Dus ik plaats het nu even hier..
    Ik heb op internet gekeken en ik heb alle symptonen.. en het bloedonderzoek gaf het ook aan. Dus waar moet ik op wachtten? en als het over 6 week weer hezelfde is, wat gebeurd er dan? hoe gaat het dan verder? en word er wat aan gedaan?
    Iemand ervaring mee? alvast bedankt..

    Reageer
Reageer op: Schildklierproblemen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief