keelamandelen operatie

 • #1

  Dag allemaal ,

  Ik heb vorige week vrijdag mijn amandelen laten trekken , ik zit nu dus op dag 7 en wou even mijn ervaring vertellen. Mijn leeftijd is 19 jaar .

  "De operatie dag "
  Gelukkig was ik als eerst aan de beurt en mogt om 9:30 al geopereerd worden , na de operatie werd ik wel in paniek wakker maar dat is heel normaal ! Na dat de dokter is langs gekomen mogen wij naar naar huis ( op voorwaarde dat ik kon plassen) . Eenmaal thuis ging alles redelijk goed en had ik niet te veel pijn.

  dag 1:
  snacht om het 3 uur een wekker zetten om mijn medicatie te pakken en te drinken ging redelijk goed , ook was de pijn wel te verdragen en kon ik gerust slapen . de volgende ochten had ik ook niet veel pijn en kwam er een witte korst in mijn keel die verschrikkelijk hard stonk !

  dag 2 , 3 en 4
  Ik kon redelijk goed eten ,praten ging in stukjes zonder pijn . MAAR DAN !! plss neem het van mijn aan ! drink veel , eet veel ijs en pak u medicatie juist en optijd !! als je niet graag ijs eet zoals mij ..pak dan een glas water met ijblokjes in zodat het water super koud is ! maar blijf drinken ! je wil echt niet dat je keel uitdroogd want dat doet super veel pijn !

  dag 5,6 .
  Hier begon het allemaal ... niet meer kunnen praten, pijnlijke kake , slikken alsof je glas doorslikt en dan heb ik het nog niet over mijn oren ... amper kunnen eten , medicatie afslikken kon ik nauwelijks of met super veel pijn ( vraag zetpille aan uw arts !) nachten en dagen liggen wenen van de pijn. Ik stond zelfs op het punt om naar het ziekenhuis te gaan van de pijn . ( mijn pijngrens is toch redelijk hoog ) . ook heb ik 2 dagen goed koorts gehad en super veel gezweet . Dit is normaal omdat uw lichaam nieuw slijmvlies aanmaakt.

  dag 7 :
  Ineens stond ik op met opmerkelijke minder pijn . gelukkig!! Pilletjes slikken prikt nog even maar dat is te doen , mijn koorts en mijn vieze korst in mijn keel is ook verdwenen. Wel heb ik nog een pijnlijke tong precies of daar een aft op staat . Ik hoop dat het nu elke dag beter en beter zal gaan . eerlijk is eerlijk...het doet wel echt pijn !

  pijn score :
  operatie dag: 2/10
  dag 1 en 2: 3/10
  dag 4: 4/10
  dag 5 en 6 : 10/10
  dag 7: 5/10

  Reageer
Reageer op: keelamandelen operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief