keelamandelen

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb er zelf veel aan gehad deze berichtjes te lezen en nu heb ik (morgen) 2 weken geleden m'n amandelen laten verwijderen. Ik ben 27.
  Vandaag voor het eerst geen pijnstilling genomen. Toen ik bij kwam van de narcose viel het me erg tegen en had ik heel veel pijn. Ze hebben me toen morfine gegeven en 2 keer nog extra bijgezet. Toen was het te doen en ben ik meteen veel gaan drinken. De eerste nacht heb ik niet geslapen in het ziekenhuis en weer veel gedronken, dat helpt echt. Kleine slokjes koud water of een waterijsje.
  Ik had vooraf al diclofenac aan de huisarts gevraagd omdat paracetamol mij persoonlijk niet helpt. Gelukkig maar, want daar heb ik me goed mee kunnen helpen en ik heb wel elke dag iets kunnen eten, al was het niet veel. Wit brood zonder korst met jam, pudding, pap, aardappelpuree met spinazie etc. Al met al viel het mee, maar pijnlijk is het wel. Neem op tijd je pijnstillers. Neem vooral ook je rust. Echt 2 weken rust, want ik merkte als ik iets teveel deed dat ik me weer slechter voelde. Nou ik ben er zo goed als vanaf en voor degene die nog moeten, veel succes en beterschap!
  Groetjes Diana

  Reactie
Reageer op: keelamandelen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief