operatie amandelen

  • #1

    Als je echt veel last hebt van je amandelen is het de moeite waard. Ik had er de eerste drie dagen heel veel spijt van. Ik dacht dat het wel mee zou vallen; ik ben toch al gewend aan amandelontsteking. Maar dit was toch pijnlijker. Ik leef van pijnstiller naar pijnstiller. Het lastige is dat het best lang duurt voordat je je beter voelt. Ik heb gelukkig na de operatie geen bloed gebraakt, daar was ik heel erg bang voor. Ik zit nu in mijn vijfde dag en nu gaat het iets beter, maar je voelt je slap en hongerig. Ik durf niet veel te eten en de ijsjes komen mijn neus uit.
    Ik ben nog wel bang voor nabloedingen...
    ik weet dat dit niet echt een hart onder de riem is, maar wel realistisch.
    Vraag in het ziekenhuis alles goed na, want de info die ik kreeg was erg karig. Je kunt bijvoorbeeld ook beter niet te heet douchen of te zwaar tillen, want dan kun je bloedingen krijgen. En omdat ik met kinderen werk moet ik een week langer thuis blijven door gevaar op infecties en bacterien.
    Iedereen die nog moet; veel succes en strals hopelijk nooit geen pijn meer!

    Reageer
Reageer op: operatie amandelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief