Middenoorontsteking, doofheid en oorsuizen

 • #1

  Ik weet niet meer wat ik hier mee moet.
  Afgelopen woensdag nacht heb ik de huisartsenpost gebeld, want mijn oor begon te steken en deed onwijs pijn. Ook waren de geluiden anders via dat oor, robot achtig en het begon beetje te suizen. Toen zeiden ze aan de telefoon dat het een ooronsteking is en een paracetamolletje moet nemen.
  Dag erna naar de huisarts geweest en die constateerde een middenoorontsteking en dat zal vanzelf over moeten gaat. De nacht erna begon ook mijn andere oor te ontsteken, helse pijn beide oren hele nacht lopen steken. Toen was van de oor die als laatste is gaan ontsteken trommelvlies geknapt en was toen (bijna) doof aan een kant.
  Ben toen wel naar de huisarts weer geweest vrijdag, want ik hoorde aan beide oren bijna niks en aan dat oor die als eerste begon hoorde ik alleen maar suizen en pieptonen. Weer zei de huisarts, gaat vanzelf over. Uiteindelijk zaterdag huisartsenpost gebeld, want die suizen en pieptonen kon ik niet meer aan zo luid. Mocht langskomen en antibiotica gekregen. Zaterdag nacht begonnen, alleen nu is de pijn wel zo goed als weg maar de suizen zijn heel erg aanwezig. Ook beide oren nogsteeds potdicht, hoor denk ik 70% minder. Vandaag weer huisarts gebeld voor een doorverwijzing naar KNO, maar ze nemen me niet serieus en moet morgen maar weer terugbellen en dan hopen dat ze me doorverwijzen.
  Ik zit hier met twee dichte oren, als ik praat hoor ik alles in mezelf en het suist en piept 24/7. Heeft iemand ervaring? Want ik voel me zo machteloos.

  Reageer
Reageer op: Middenoorontsteking, doofheid en oorsuizen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief