Neuscorrectie mislukt

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik ben twee jaar geleden geopereerd geweest aan mijn neus. Ik had een scheve tussenschot en kleine bult aan de zijkant van mijn neusbrug dat ik weg wou. De Nko arts in Brugge) had toen gezegd dat ik best ook mijn neuspunt kon laten doen omdat het anders niet zou staan met mijn “nieuwe” neusbrug. Dat was echt de grootste fout dat ik ooit heb gemaakt, hij heeft mijn neus compleet verpest. Ik heb nu kraakbeen in mijn neuspunt dat uitsteekt en mijn zuurstof blokkeert. Mijn neusvleugels zien er super bizar uit omdat ik daar geen kraakbeen meer heb, volgens verschillende artsen heeft hij teveel kraakbeen weggenomen en mijn neusbrug zit vol deuken en staat scheef. Toen hij de gips van mijn neus had gedaan, zag ik meteen dat er iets niet klopte maar hij bleef beweren dat het zwelling was en ik een 1 tot 2 jaar moest wachten voor de definitieve resultaat. Ik ben nu naar verschillende artsen geweest en elke arts ziet dat hij mijn neus compleet verpest heeft, van binnen en buiten. Ik moet nu een revisie laten uitvoeren maar buiten alle risico’s die daaraan verbonden zijn is het ook nog eens duur.. ik baal hier wel echt  van maar heb geen keuze als ik terug goed wil ademen door mijn neus. Ik vroeg me af of iemand een arts kent die goed is in revisies en of er andere zijn die door deze arts zijn geopereerd en spijtig genoeg ook dezelfde resultaat  hebben zoals mij.

    Reageer
    #2

    Ik weet niet of je al geholpen bent. DR. Ingels Nijmegen is een goede KNO-chirurg. Ik ben geholpen door een arts uit België,kom zelf uit Nederland. Uw verhaal lijkt enorm op dat van mij. Door wie bent u geholpen?

    Reageer
Reageer op: Neuscorrectie mislukt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief