Buis van eustachius / kloppend oor

 • #1

  Hoi,

  ik heb sinds 2 weken last van oorsuizen. Ben toen naar de dokter gegaan en hij zei dat er vocht achter het trommelvlies zat, heb neusspray meegekregen maar oorsuizen is er nog steeds. Ben vorige week weer terug gegaan en de assistente zei dat het vocht was weggetrokken maar dat het piepen nog wel 4-6 weken kon duren. Zijn er meer mensen die hetzelfde hebben gehad en waarbij het piepen ook na 4-6 weken verdween/flink minder werd? Daarnaast ben ik nog steeds verkouden en heb het gevoel dat mijn oren nog steeds dichtzitten en heb nu ook een kloppend gevoel in het oor. Kan dit geklop komen omdat mijn buis van eustachius nog dicht zit?

   

   

  Reageer
  #2

  ik ben geen expert of dokter

  en ik wil je ook niet bang maken, maar mijn oorsuizen begon ook zo. Alleen had ik het door een verkoudheid. Ik had precies dezelfde symptomen. Inmiddels ben ik 4 jaar verder, en is het oorsuizen en dicht gevoel van de oor nog steeds aanwezig. Ik zou er weer zsm achter aan gaan.

  Reageer
  #3

  Oke, bedankt voor je reactie. Bij mij leek het in de eerste instantie wat minder te worden, maar sinds een paar dagen is het weer erger. Ik heb van mensen in mijn omgeving die ook oorsuizen hadden, gehoord dat het lang kan duren maar zij hebben inmiddels geen last meer.. Ik hoop dat de assistente gelijk heeft en het met 4-6 weken flink minder/ weg is.

  Reageer
Reageer op: Buis van eustachius / kloppend oor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief