Boerklachten

 • #1

  Beste lezer,

  Ik heb al een aantal maanden last van boer klachten, waarbij ik echt het gevoel heb dat er iets vast zit in mijn keel en bij het opboeren komt meestal de nasmaak van eten omhoog, terwijl het eten van de maaltijd dan soms al 4-8 uur geleden is. Ik kan er soms echt helemaal naar van worden en kan dan eigenlijk niet meer dan in bed recht opzitten en ter afleiding een filmpje kijken. Verder lijkt het drinken van koolzuurhoudende frisdranken en goed recht opzitten te helpen.

  Ik ben ook al met deze klachten bij de huisarts geweest, vanuit daar ben ik naar het ziekenhuis verwezen, waar zijn een echo hebben gemaakt van mijn maag, alvleesklier etc. Op deze echo was niks uitzonderlijks te zien. Toen in overleg met de huisarts besloten om een aantal weken aan te kijken of de klachten weg zouden gaan.

  Nu heb ik zeker minder klachten en heb ik deze aanvallen zoals hierboven beschreven een stuk minder, toch is het heel vervelend en vraag ik mij af of iemand op dit forum misschien weet waar ik last van hebt of andere tips heeft.

  Alvast bedankt voor de hulp,

  Bas

   

  Reactie
  #2

  Komen de boeren vanzelf op wek je ze op?

  Reactie
  #3

  Dat boeren komt vanzelf, ik wek het niet op

   

  Reactie
Reageer op: Boerklachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief