Tinnitus

  • #1

    Beste,

    Een kleine 2 weken geleden viel mij een hoge piep op in mijn oor, nu heb ik de nodige internet research gedaan en kwam op Tinnitus uit. Daarop volgend ben ik bij de huisarts geweest, die heeft een vluchtig in mijn oren gekeken zag niks en vertelde dat er niks aan te doen valt. Toen ik daarop vroeg of het te maken kan hebben met mijn kaak/nek spieren antwoorden hij stellig nee. Echter heb ik het gevoel dat daar wel de oorzaak ligt, als ik mijn kaak aanspant of onderkaak naar voor beweeg wordt het geluid luider, als ik mijn hoofd ver naar links of rechts buig ook evenals het aantikken van kin op borst. Zouden mijn kaak/nekspieren oorzaak kunnen zijn van mijn tinnitus en zo ja; is dit dan te verhelpen?

     

    Mvg.

    Jori van Soldt

    Reageer
    #2

    Nog als toevoeging ga ik volgende week naar mijn tandarts, het lijkt of mijn verstandskiezen niet lekker zitten ook mijn kaak voelt anders.

    Reageer
    #3

    Het zou kunnen. Je zou dan naar een fysiotherapeut kunnen gaan

    Reageer
    #4

    Oké maar wat gaat de fysio dan doen? Is er een mogelijkheid dat het iets met verstandskiezen te maken kan hebben? Ik lees veel dingen over een osteophaat, is het verstandig eerst naar KNO arts te gaan om uitsluitsel te geven over gehoordschade?

    Reageer
    #5

    Er hoeft geen gehoorschade te zijn. Je hebt een piep in je oor
    De fysio kan de spier(en) behandelen
    Verstandskiezen kunnen daar ook invloed op hebben

    Reageer
    #6

    Veel mensen hebben een scheefstand van de atlas, wat klachten kan geven. Zelf een energetische atlascorrectie gehad. Spanningen rond je nek kunnen ook klachten geven.

    Reageer
    #7

    Laat een een xray mkb van je nekwervels. Slijtage is ook een oorzaak van Tinnitus.

    Reageer
Reageer op: Tinnitus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief