Heel gek

  • #1

    Hoi.

    Ik heb al eens een vraag gesteld maar zit nu met t volgende.

    Ik heb al een aardige tijd wat lymfeklieren die opgezet zijn. Ik heb er een internist naar laten kijken. En hij zij dat het niet gevaarlijk aanvoelde, hij heeft ze in mn lies en hals gevoeld. Hij zij dat aangezien ik jong ben (23) ik vatbaar ben voor kleine infecties in keel etc. Van die in me lies, zei hij dat je ze bij mij gewoon goed voelt omdat ik erg slank ben. Nu voelde ik na wat spierpijn in me onderrug, ook wat opgezette klieren op mijn bekkenbotten. Aan beide zijde. Ik vind dit best eng. Dan zal er toch wel iets aan de hand moeten zijn? Of is dit ook omdat ik slank ben?

    Reageer
    #2

    ook wat opgezette klieren op mijn bekkenbotten.  dat denk je toch maar.

    Dat is inderdaad heel gek als je bedenkt dat er op je heupbotten geen lymfeklieren zitten. dat zal spierweefsel zijn, wat je voelt.

    Reageer
    #3

    Ik voel het op mn botten boven mn billen. En het zijn echt kliertjes die wegschieten. Ik weet ondertussen hoe lymfenklieren voelen.

    Reageer
    #4

    Hoe kun je nou iets voelen wat er niet is?

    Joh, daar zitten geen lymfeklieren.

    Reageer
Reageer op: Heel gek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief