Overal gezwolle klieren

  • #1

    Hallo.

    Ik zit met het volgende:

    Ik heb veel opgezette lymfen. Echt overdreven veel. In mn hals,lies,oksels enz enz. Ik heb 2 artsen er naar laten kijken en die vonden niets schokkends. Ben geprikt op leukocyten en die waren in orde. Alleen als ik een tijdje wandel of fiets word ik benauwd. Ik ben nu bang dat ik ook opgezette lymfen heb bij mijn longen. Heb 6 januari van dit jaar borstkasfotos laten maken om mijn ribben te bekijken en daar zagen mijn longen er goed uit. Echter ben ik niet helemaal gerustgesteld. Hoe kan ik zoveel opgezette klieren hebben? Mijn arts zei dat als ze groter zijn dan 1cm het pas zorgelijk wordt. Dat zijn ze volgens mij echter niet. En ik durf ook eigelijk niet terug omdat ik denk dat mn arts gek van me wordt. Maar ik voel dat er iets niet goed zit. Iemand advies?

     

    Reageer
    #2

    Je moet eens wat minder gaan googlen. Er is niets bijzonders gevonden bij bloedonderzoek en thoraxfoto. Lymfeklieren zijn een normaal verschijnselen en horen bij het afweersysteem. Als je er ongerust over blijft zul je dan toch terug moeten naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Overal gezwolle klieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief