Klachten

  • #1

    Hoi goeiedag,

    Nu ongv 2/3 weken geleden begon er klachten zoals vermoeidheid, verhogingen, keelpijn schoere stem etc. En nu sinds een week heb ik hoestklachten wat niet overgaat kriebelshoest, en vermoeidheid , pijn in me schouders nek rug, en de laatste dagen merk ik dat ik soort van moeite heb met ademen, net alsof ik niet diep adem haal en of me adem halen niet voldoende is. Ook soort druk op me borst bij liggen Ik heb net gegoogled en de klachten die ik heb kwamen zo overheen met klachten van longkanker en ben zo geschrokken, vind u dit ook passen zodat ik dan morgen een afspraak kan maken bij me huisarts?

    Reageer
    #2

    Als je er al weken zoveel last van hebt zou ik sowieso even een afspraak maken bij de huisarts, misschien heb je wel een antibiotica kuurtje nodig of iets dergelijks.

    Je klachten passen overigens helemaal niet bij longkanker.

    Reageer
    #3

    Vind je niet dat ze passen?

    Jhon zou ik ook een antw van jou mogen aub?

    Reageer
    #4

    Nee bij longkanker zouden de klachten niet plotseling zo acuut ontstaan, maar als je je er toch druk om maakt ga dan even langs de huisarts!

    Reageer
    #5

    Bedankt voor het beantwoorden.
    Ben jij ipv John of?
    En even buiten om het accuut ontstaan, de klachten die ik heb zijn ook de klachten toch bij longkanker?

    Reageer
    #6

    De klachten die je hebt zou je in principe kunnen hebben bij longkanker, maar dan zouden de klachten geleidelijk ontstaan en langzaam steeds erger worden, dan zijn ze er niet opeens plotseling. En daarnaast zijn het algemene klachten die veel vaker bij onschuldige dingen voorkomen.

    Nee hoor, ik herkende je klachten en heb me veel verdiept omdat ik me zelf ook snel druk maak om ernstige ziektes, dus ik hoop dat je er iets aan hebt. Maar uiteraard snap ik dat je graag een antwoord wil van John, hij weet er ten slotte waarschijnlijk meer van, maar ik denk dat hij zo ongeveer hetzelfde zal zeggen. Ik zou in ieder geval als ik jou was even langs de huisarts gaan om je helemaal gerust te laten stellen!

    Reageer
    #7

    Nou heel erg bedankt! Ja zeker zal zeker even langs de huisarts!

    En toch graag ook een antw van John aub:)

    Reageer
    #8

    Het zijn toch ook klachten die heel goed passen bij griep en corona

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Klopt corona test gedaan en gelukkig geen corona is het. Wat denk jij John? Ben zo geschrokken nu, toen ik het las en zo toevallig dat het overeen kwam:(

    Reageer
    #10

    Als je googelt op bloedneus, ga je volgens google dood aan leukemie..
    Geen longkanker in ieder geval. Griep of wellicht een luchtweginfectie

    Reageer
    #11

    De klachten gaan voornamelijk om de hoesten vooral in de nacht en nu heb ik het ongeveer een week ander half week, hiervoor had ik schore stem wel heb ik voor me hoesten 1 dag griep gehad en nu heb ik dus de hoesten en pijn in me hele lichaam wat meer in me rug nek schouder is.

    Reageer
    #12

    Lees nou eens wat jezelf schrijft: Je had dus griep dan zijn de klachten toch niet zo raar en is het wel raar om dan meteen aan longkanker te denken

    Reageer
    #13

    Ja dat klopt , maar ik had maar 1 dagje een verstopte neus. En hoesten heb ik nu ongv een weekje wat dus pas paar dagen later is ontstaan na dat verstopte neus. Het extreme vermoeidheid , spierpijn overal laat me heel ziek voelen samen met hoesten.
    John een vraagjs, hoelang mag kan je hoesten ? Wanneer is het raadzaam om je huisarts te raadplegen? En ook me spierpijn vermoedheid zo ziek voelen reden om even afspraak te maken?

    Reageer
    #14

    Maak een afspraak en bespreek het met je huisarts

    Reageer
    #15

    Mijn schoonvader had dat ook allemaal maar hij hoesten wel bloed erbij en inderdaad longkaner .

    Reageer
Reageer op: Klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief