hoofdpijn, last van me ogen en duizelig

  • #1

    Hallo,

    als klein meisje heb ik altijd al last van hoofdpijn gehad! dit was toen ik ongeveer 10 jaar was. het begon met 1 a 2x in de week. nu 10 jaar verder is het alleen maar erger geworden de hoofdpijn is nu dagelijks en pillen helpen niet, voel ik veel druk aan 1 kant van mijn hoofd. ook ben ik erg duizelig als ik druk op mijn hoofd krijg bv bij het niezen of bukken. mijn ogen zien wazig ( ik heb een bril ) en ben ook al een aantal keren naar de opticien geweest maar die konden niks vinden. ook ben ik doorverwezen naar de oogarts maar daar bleek ook alles goed te zijn. sinds kort heb ik ook verlammings verschijnselen en voel ik me benen haast niet meer en me armen. dit is soms gelukkig maar voor korte duur ( half uur tot een uur ) dit gebeurt echter als ik druk met iets bezig ben bv huishouden. ook na veel bezoek ben ik kapot en staat me hoofd op ontploffen. ik slaap veel en kan me moeilijk op dingen concentreren.

    ben al een aantel keren met deze klachten bij de huisarts geweest en die stuurde me elke keer weer naar huis en zei dat ik spanningen en stress heb.

    nu heb ik eindelijk sinds vorige week een verwijs brief gekregen naar de neuroloog.
    moet ik me zorgen gaan maken of op iets voorbereiden?

    Groetjes Ankje

    Reageer
Reageer op: hoofdpijn, last van me ogen en duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief