Constant (lichte) hoofdpijn

  • #1

    Hallo,

    Ik ben echt ontzettend bang... Ik heb namelijk sinds ong 1,5 week elke dag hoofdpijn... het is hoofdpijn aan één zijde (rechts) het houdt soms wel op als ik er niet teveel aan denk maar het komt toch wel terug. Medicatie neem ik niet, aangezien ik dat gewoon liever niet heb. De hoofdpijn is licht tot matig, ik kan dus gewoon nog alles doen. Ik zit gewoon tijdens de hoofdpijn aan vanalles te denken (ik heb hypochondrie). Zou je na 1,5 week al meerdere klachten hebben? Of moet je bij een hersentumor heel erg heftige hoofdpijn hebben? Misselijk ben ik trouwens niet tijdens de hoofdpijn, alleen als ik in paniek raak door die hoofdpijn en wat het zou kunnen zijn, maar dat is wel normaal denk ik.

    Is er iemand die weet wanneer het pas erg zou zijn? Ik had dit 1 jaar geleden ook eens 2 weken, maar toen was het echt zo 2 min per dag ofz, en toen wouden mijn ouders niet met me naar de dokter dus heb ik er nu ook niets van gezegd.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Dat zijn spannings/angst klachten. Neem een paracetamol

    Reageer
Reageer op: Constant (lichte) hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief