Pijn 17 jaar

Online ZorgZus
  • #1

    laatste tijd heb ik heel veel last van mijn borsten ze doen pijn maar voel geen knobels en dergelijke wel steekjes en doet het zeer ook heb ik een grote ader die te zien is en komt kanker in mijn familie best veel voor opa en mijn 2 tantes 1 daarvan borstkanker moet ik mij nu zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Hert zullen toch vooral de hormonen zijn die dat veroorzaken. Voor borstkanker ben je nog wel erg jong

    Reageer
    #3

    Hi,

    bij zoiets zou ik als ik jou was niet meteen aan borstkanker denken. Het kan onwijs veel anders zijn. Misschien heb je veel stress, zijn het de hormonen of zijn je borsten simpelweg aan het groeien. Op die leeftijd zijn ze nog aan het ontwikkelen. Als het echter veel in je familie zit, zou je het misschien op latere leeftijd kunnen krijgen dus is het altijd goed om alert op je borsten te letten. Probeer wat ontspanningsoefeningen, yoga, meditatie, een gezondere levensstijl en kijk of je op die manier minder pijn hebt!

    Reageer
Reageer op: Pijn 17 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief