Pijn in borst

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo iedereen.

    Sinds een paar weken heb ik enorme pijn in mijn linker borst. Ik denk dat ik een knobbeltje heb ontdekt maar ik vind het zo moeilijk om het verschil te voelen wat normaal is en niet.

    Wel heb ik af en toe dat mijn linker arm helemaal tintelt en pijnlijk aanvoelt.

    Ik ben niet zo'n held en durf niet echt naar de huisarts. Daarom wilde ik van andere mensen horen of zij soortgelijke klachten hebben, of wat iemand van mijn klachten vind.
    Ik ben best wel ongerust en overweeg toch maar een onderzoek bij de huisarts. Wel ben ik nog maar 18 jaar dus zou het misschien ook gewoon met mijn groei te maken kunnen hebben? De pik slik ik ook al een paar jaar dus dat kan misschien ook een oorzaak zijn?

    Please reageer op mijn berichte want ik vind het best eng :S

    alvast bedankt,
    Liefs Amaii

    Reageer
    #2

    Heb je al bedacht in welke periode van je menstruatiecyclus deze pijn voorkomt. Het kan namelijk met je hormonen te maken hebben en dan is het waarschijnlijk een onschuldig knobbeltje. Is het een glad knobbeltje en kun het heen en weer bewegen dan is het meestal niets ernstigs maar als ik jou was zou ik voor de zekerheid toch naar de huisarts gaan want het meest geruststellende is natuurlijk om enge zaken te laten uitsluiten door een arts.

    Reageer
    #3

    Hallo Petra,

    Enorm bedankt voor je snelle reactie. Heel erg fijn. ik heb er nu 6 weken last van, gewoon constante pijn. Dus ik weet niet of het iets met mijn cyclus te maken heeft. Het knobbeltje voelt niet helemaal rond aan maar ik kan het wel bewegen. Bedankt voor je reactie!

    Reageer
Reageer op: Pijn in borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief