Bang voor uitstrijkje

  • #1

    Ik zit ergens mee en hoop hier wat geruststelling te vinden.

    Ik las dus dat je bmhk via sex kan krijgen. Nou heb ik maar 1 bed partner dat is mijn man en ben tot me 28ste maagd gebleven. Ik ben nu 33 is de kans dan groot dat ik het in die periode ook kan krijgen om men zegt dat bmhk zich langzaam ontwikkeld van 10 tot 15 jaar..

    Ik ben incontinent maar dat komt omdat ik bekkeninstabiliteit had en de uroloog heeft toen alles nader onderzocht en die sprak van een wat verlaagde blaas. Ik heb al zo vaak blaas ontstekingen en vandaag een strip testje gedaan en die gaf ook aan dat ik een lichte blaasontsteking weer heb. Het brand een beetje bij urineren. Mijn afscheiding is was gelig maar niet bizar donder ofzo. Ik ben niet eens zozeer bang voor een uitsrijkje maar voor de uitslag 🙁 en ik heb ook een flinke paniek stoornis loop er ook voor bij de psycholoog maar dit vreet me op gewoon..

    Reageer
    #2

    Baarmoederhalskanker wordt vooral veroorzaakt door het HPV virus. Dat kan door seks worden overgedragen maar je kunt ook al jarenlang drager zijn van het virus zoals de meeste vrouwen en nooit baarmoederhalskanker krijgen.  Er is geen enkele reden voor paniek.

    Reageer
    #3

    Hier nog iemand die bang is voor de uitslag. Gisteren de zelfafnameset op de post gedaan, daarna wilde ik de brievenbus het liefste openbreken. Ik heb ook een paniekstoornis trouwens.

    Reageer
Reageer op: Bang voor uitstrijkje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief