Vaak blauwe plekken

  • #1

    Hallo, ik ben een meisje van 20 maar ik had een vraagje. Ik heb de laatste maanden echt vaak last van blauwe plekken op mijn boven/onder benen en af en toe mijn armen maar voornamelijk benen. Nu zit het erg bij mijn moeders kant dat wij vaak blauwe plekken krijgen en zou het misschien ook wel een deel erfelijk kunnen zijn. Ik ben ook wel redelijk vaak moe/hartkloppingen af en toe en duizelig. Nu heb ik een maand geleden bloedonderzoek gedaan ook mede door deze reden en daar kwam niks bijzonders uit. Zowel geen bloedarmoede of ijzertekort, schildklier ook goed en vitamine ook prima dus ik heb geen flauw idee. Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    Iemand een idee?

    Reageer
    #3

    Ik denk dat je beter je huisarts om verder onderzoek kunt vragen.
    De kans dat je daar verder mee komt,is groter dan dat iemand op een forum,waar geen artsen zijn en geen onderzoek mogelijk is,met een oplossing komt.

    Reageer
Reageer op: Vaak blauwe plekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief