Pijn in nek na krakkend wakker worden

  • #1

    Goede avond,

    Vanmorgen toen ik wakker werd kraakte mijn nek. Zo erg dat ik mijn nek niet meer naar links kon draaien. Het blijkt dat ik vannacht niet gedraaid heb. Het duurder ruim 3 kwartier voordat het lukte om op te staan. Steeds een warme washand gekregen om erop te leggen. Ik heb een paracetamol genomen, warme douche en steeds warme handdoeken maar nog doet het heel veel pijn. Ik kan mijn hoofd wel naar rechts draaien maar niet naar links / omhoog of omlaag. Mijn hoofd heeft nu ook de hele tijd de neiging om naar rechts toe tegaan. Is er misschien iemand die weet wat dit kan zijn en hoe ik het kan oplossen? Want de pijn is niet leuk meer ondertussen en de pijnstillers helpen helaas niet. Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ja, wat doet zoiets pijn, tenminste als ik hetzelfde heb als jij. Ik heb volgens mij vannacht op de tocht gelegen en kan nu mijn kin niet naar mijn borst bewegen, zo stijf. Ik heb vanmorgen een ibuprofen 400 genomen en tijgerbalsem op mijn spieren gesmeerd. De pijn is nu wel iets minder, maar mijn nek bewegen kan ik nog niet.

    Hoe is het nu met jou? Heb jij nog iets anders gedaan dan warme washandjes en paracetamol?

    Mika

    Reageer
Reageer op: Pijn in nek na krakkend wakker worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief