Zeer pijnlijke nek bij bewegen

  • #1

    Beste forumleden,

    Sinds vrijdag wakker geworden met een acceptabele pijn in de nek, aan de achterkant rechtsboven, zeg maar. Inmiddels is de pijn verergerd. Als ik bijvoorbeeld mij uitkijk, is het nog steeds redelijk acceptable, maar zodra ik naar links draai, en met name rechts, of naar boven kijk, schreeuw ik het zowat uit van de pijn. Ik kan wel mijn kin op de borst leggen. Dus naar beneden kijken is ook nog acceptable. Het voelt ongeveer als zware spierpijn aan.

    Weet iemand wat het zou kunnen zijn?

    Inmiddels gebeld naar huisarts en moest het nog even afwachten. Maar het is bijna niet te doen, ben er constant mee bezig.

    Groet,

    Rach

    Reageer
    #2

    Het zal een nekspier zijn die dat veroorzaakt.

    Reageer
    #3

    Hoi John,

     

    Kan dat zo'n helse pijn veroorzaken? Ik merk nu ook dat wanneer ik iets slik de pijn ook merk. Het lijkt alsof de pijn doortrekt, heel vaag. Ik heb magnesiumolie op de plek gesmeerd en daarna een warmtepleister erop geplakt. Het is nu iets minder fel, maar zoals ik al zei lijkt het of de pijn zich doortrekt/verplaatst naar beneden toe.

    Reageer
    #4

    Als de klachten erger worden, neem dan contact op met de huisartsenpost

    Reageer
    #5

    De pijn is momenteel stukken minder geworden. Het is gisteravond/nacht begonnen met zakken. Alleen wanner ik extreem naar links/rechtse en omhoogk is het nog wel voelbaar.

    Ik vraag me af, hebben de wondermiddelen zo goed geholpen of is het gewoon uit zichzelf aan het genezen? Het is toch wel zo'n 4 dagen geleden begonnen.

    Reageer
    #6

    P.S. Ik had hiervoor een oogontsteking (heb er nog beetje last van). Zou dat verbanden hebben met elkaar?

    De huisarts heeft er niets tegen gedaan en ook niet aangegeven wat het is. Daar ga ik dan ook nog een topic over openen.

    Reageer
    #7

    Wat geholpen heeft kan ik zo ook niet zeggen,maar goed dat het al beter gaat

    Reageer
    #8

    Ja, moeilijk te zeggen inderdaad. Maar ja, ben opgelucht dat het beter gaat.

    Dank voor het meedenken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Zeer pijnlijke nek bij bewegen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief