Hoofdpijn trekt niet weg

  • #1

    Hoi, sinds 9 maart heb ik last van hevige hoofdpijn. Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest en er is bloed geprikt om bezinking en een CRP-test uit te voeren. Het bloed was goed, alleen mijn CRP-waarde was iets verhoogd. Ik heb tevens diclofenac gekregen, maar tot nu toe heeft dit in combinatie met paracetamol nog niet geholpen. De pijn blijft aanhouden. De dokter heeft aangegeven dat ik mogelijk last heb van migraineaanvallen, maar aangezien ik op internet lees dat een migraineaanval normaal gesproken hooguit 4 dagen duurt, lijkt me dit onwaarschijnlijk. Hebben jullie wellicht nog tips om de pijn te verlichten? De pijn zit voornamelijk bij mijn slaap en voelt dof aan.

    Reageer
    #2

    Ik kan je uit ervaring tellen, dat een hevige migraine aanval ook nog wel langer dan 4 dagen kan duren. Maar dat wil niet zeggen dat het dan meteen normaal is. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de neuroloog. Dat is namelijk de specialist voor migraine.

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn trekt niet weg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief