spierpijn in de nek en achterhooft

 • #1

  6 dagen geleden begon het in mijn schouder aan 1 kant volgende dag zat de pijn in het midden van mijn nek kon niet zonder hulp van ondersteuning uit bed komen helse pijn 2 APC per 4 uur haal ik net had wel wat koorts meer niettoen ging het naar mijn achterhooft wat een pijn in bed liggen was er niet bij na 2 dagen zakte het af weer naar het midden van mijn nek en nu sinds vandaag houdbaar zelfs zonder asperine wat dit is geweest I don't know wie wel

  Reactie
  #2

  In principe lijken je klachten op een eenvoudige spanningshoofdpijn. Maar koorts past eigenlijk niet in dat plaatje.
  Had je nog andere symptomen? Dingen die anders waren dan voor de pijn in je schouder en nek? En hoe gaat het nu met je? Is het allemaal helemaal over, of heb je toch nog klachten, en zo ja, wat dan?
  Pas goed op jezelf hoor, als je je zorgen maakt, altijd even naar de huisarts gaan, of desnoods alleen even een belletje, zodat hij kan inschatten of het ernstig kan zijn. Er zijn namelijk echt wel ziekten die meer gevolgen hebben en die beginnen met een eenvoudige hoofdpijn.
  Ik hoop voor je dat het allemaal weer goed afgelopen is, dan zal het wel een of ander virusje zijn geweest, en dat kan dan inderdaad geen kwaad.

  Reactie
Reageer op: spierpijn in de nek en achterhooft
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief