Lymfeklieren

 • #1

  Hallo ik ben 18 jaar, en heb gister 2 bultjes ontdekt in me hals die klein zijn en 1 wat grotere bovenin me hals. Ook rondom mijn keel heb ik gister 3 bulten in totaal gevonden. Heb een foto toegevoegd zodat je beter kan zien wat ik bedoel. Rode stippen zijn de bultjes die ik bedoel.

  Ik heb de laatste 2 weken ook problemen met mijn ontlasting. Pijn links in me buik en zachte brijige ontlasting. Soms ook dunne ontlasting. Ik heb corona gehad wat blijkt uit een recente bloedonderzoek en voor de rest zag alles en prima uit. Alleen een beetje vitamine D tekort. Ik heb vind ik ook een te hoge hartslag in rust rond de 85-95. En ben ook een langere tijd rond de 4 a 5 weken verkouden soms loopneus en dichte neus, en ook oren die dichtzitten lijkt het wel. Heeft dit allemaal met corona te maken of heb ik iets anders. Voel ik ook af en toe steken in me arm. En ben licht duizelig.

  Reageer
  #2

  De klieren zijn dus wat aanwezig vanwege Corona. Het kan een tijdje duren voordat ze weg gaan. Blijf er in ieder geval wel zoveel mogelijk vanaf

  Reageer
  #3

  Ah oke, en hoe zit het met mijn hartslag is het normaal dat ik een hartslag van rond de 100 heb in rust? En ook de klachten met mijn darmen en ontlasting. Ik ben soms bang dat het wat anders is en dat het niks te maken heeft met corona.

  Reageer
  #4

  Het zal toch nog een gevolg van corona zijn

  Reageer
  #5

  Oke, hoop dat ik er snel van af ben..

  Reageer
Reageer op: Lymfeklieren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief