Bezorgdheid opgezette lymfeklieren

  • #1

    Beste Lezer,

    Ik zit er eigenlijk al een aantal weken mee in mn maag. Ik ben nu ongeveer 3 weken geleden naar de huisarts geweest omdat ik last had van een opgezette klier net achter mijn kaak. Het geeft vooral klachten vanwege het drukkende gevoel.

    De huisarts had dit nagekeken en dacht in eerste instantie aan een klier die wat opgezet was na eem verkoudheid die ik al eerder had gehad. Maar omdat ik me zorgen maakte (wat ik overigens altijd doe als ik iets afwijkends vind) toch maar even bloedlaten prikken op kwaadaardige cellen en tevens op mijn eigen verzoek ook weer pfeiffer. De dokter was hier nogal sceptisch over omdat ik vorig jaar ook al pfeiffer heb gehad. Toen was ik overigens voor de zelfde reden naar de huisarts gegaan als deze keer.

    Nou kwam er dus uit die bloedttest dat ik weer eem actieve vorm van pfeiffer heb. De huisarts was hier ook door verrast, maar het kan schijnbaar wel.

    Die opgezetten klieren in mn hals zouden dus hoogswaarschijnlijk daardoor komen. Ik maak me alleen zo ontzettend zorgen dat het alsnog iets anders is, zeker omdat die klier gewoon niet in grootte afneemt. Ik heb vorig jaar overigens ook een ego laten maken van mijn halsklieren. Hieruit kwam dat er enkele fysiologische klieren zichtbaar waren. Niks ernstigs op dat moment dus.

    Wat ik me eigenlijk afvraag is of er mensen zijn die ervaringen hebben met langdurig opgezette klieren bij pfeiffer. De klieren doen overigens weinig pijn.

    Reageer
    #2

    Ze kunnen wel een jaar of lange opgezet blijven

    Reageer
Reageer op: Bezorgdheid opgezette lymfeklieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief