Spierpijn door hals schouder

 • #1

  hoi heb een vraagje, heb spierpijn aan mijn nek hals, zit helemaal vast voelt heel hard aan. Daarnaast ook in mijn armen benen en vooral ook een zelfde kant hoofdpijn. Kan het zijn dat het uitstraalt , naar hoofd arm been?

  Reactie
  #2

  Dat is niet erg waarschijnlijk

  Reactie
  #3

  Ow echt waar, dat had ik wel gedacht dat de pijn vanuit me nek naar me schouders arm en vandaar naar me benen konden uitstralen....

  dus dat pijn vermoeidheid in mijn arm been komt weer door wat anders ?

  Reactie
  #4

  Ik denk van wel. Heb je veel stress spanningen?

  Reactie
  #5

  Ik heb me erg gespannen en gestrest vorige week, ivm een klacht die ik had en bang was voor gevolgen. Maar gelukkig was het een onschuldige klacht die ik had.... sinds dien heb ik heel veel andere klachten gekregen en nu zit ik met rare klachten in mijn lichaam.... in mijn hele lichaam vermoeidheid slappe armen benen enorme gespannen nek spieren minder kracht in armen benen ook pijn in mijn spieren van mijn lichaam, net alsof ik gesport heb en spierpijn heb in mijn hele lichaam.... en ben een persoon die snel aan het onderzoeken ben, en op internet lees ik dan vaak weer enge dingen die ze meteen als oorzaak op noemen... en soms denk ik misschien is het dan ook wel zo straks ben ik te laat of ik laat het zitten en dan is het wel zo... en soms denk ik ik maak me zelf gek zomaar maak ik me zorgen.  En nu zit ik weer met dit klachten en vraag me af wat kan het zijn? Ben naar me huisarts geweest maar omdat ik op dat moment mij goed voelde en de klachten wat verminderd waren vond de dokter niet nodig om te onderzoeken. En volgens haar was het een virus geweest.. maar klachten komen en gaan want het is een klacht dat eigenlijk er altijd aanwezig is.. ik heb tintellingen af en toe aan me voeten handen en dan ook wat vermoeiend zijn ze .. voel me lichaam ook heel moe zwak, dus is het echt door stress spanning of een virus wat de husiarts zei of toch wel iets engs bijv vanuit me hersenen ? Of een tumor die zenuwaandoening heeft veroorzaakt die ik las op internet?

  Sorry een hele lange verhaal maar moest het kwijt 🙂

  Reactie
  #6

  Ik denk dat het toch vooral met stress/spanningen te maken heeft.

  Reactie
Reageer op: Spierpijn door hals schouder
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief