pijnlijke schouder

  • #1

    hallo

    ik heb al meer dan een jaar last van mijn schouder. Het doet niet altijd pijn, alleen maar bij bepaalde bewegingen. ik merk ook dat deze schouder minder bewegelijk is dan de andere. De pijn bevindt zich dan eigenlijk in mijn bovenarm net onder het schoudergewricht. ik merk ook dat mijn schouder iets naar voren staat tegen over de andere, verder lijkt mijn arm ook geplooid te hangen en niet helemaal "recht" naar beneden zoals mijn andere arm.

    verder lijkt het ook alsof mijn arm soms blokkeerd op die plek en bewegen doet dan enorm pijn. Ook als ik soms iet oppak of bijvoorbeeld mij aankleed schiet er en pijn schuit in en kan ik een tijdje niet bewegen van de pijn.

    ik ben op die tijd door de huisarts al 2 keer naar een kinesist verwezen voor een behandeling, wat ik ook gedaan heb. Dit hielp maar heel eventjes.
    Omdat de kinesist niet hielp heb ik mij daarna cortisone laten inspuiten maar ook dit blijkt niet te werken.

    iemand dit mijn probleem herkent of weet wat er kan helpen?

    Reageer
Reageer op: pijnlijke schouder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief