Iets mis met mijn schedel?

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hoi mensen. Sinds een maand heb ik het volgende probleem ;

  Als ik mijn hoofd beweeg dan voelt het stroef aan en soms hoor ik geknak. Wat is dit? Ook is het dat sinds een paar dagen veel van dag ‘geknak’ hoor in mijn rug of mijn arm. Als ik gaap dan voel ik het kraakbeen in mijn oren kraken. Wat is dit? Ik ben 17 trouwens..

  Reactie
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reactie
  #3

  Ik ben al twee keer naar de dokter geweest van wege voorholteontsteking en toen heb ik 2 keer antibiotica gekregen en nu is de ontsteking wel eens waar weg maar nu heb ik nog steeds dat gekraak als ik slik en gaap in mijn oor en hoofd en dat mijn nek/hoofd soort van vastzit ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Ook heb ik sinds die ontsteking een geluid wat ik in mijn hoofd hoor wat erger word als ik lig en ik heb om eerlijk te zijn niet het gevoel dat dit tinnitus is maar dat dit met alles te maken heeft. Ik weet niet wat het is maar ik wil ook niet elke keer naar de dokter om te horen : komt van de verkoudheid gaat wel weg of dat ik weer antibiotica mee krijg ofso.

  Reactie
  #4

  Het zal toch nog een gevolg van de verkoudheid/voorhoofdsholteontsteking zijn. Als de klachten blijven aanhouden,ga dan toch terug naar de huisarts.

  Reactie
  #5

  Best wel raar. Ik heb mijn voorhoofdsholteontsteking eind september/begin oktober gehad en toen nog een keer en de klachten zijn nog steeds niet weg?? Ook heb ik dus een raar geluid in mijn hoofd als ik ga slapen hoor ik dit harder maar na 5 minuten gaat dit geluid weg. Als ik gaap hoor ik dat geluid in mijn linkeroor toenemen en als ik stop met gapen dan stopt dat geluid ook.

  Reactie
  #6

  Het is mogelijk dat er vocht achter je trommelvlies zit,

  Reactie
  #7

  Jaa dit geloof ik best als ik slik voelt het alsof er iets achter mijn trommelvlies zit en ook ‘plopt’ het regelmatig open

  Reactie
  #8

  Ga dan dus naar de huisarts en laar ernaar kijken

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik ga deze week de huisarts bellen als ik tijd heb, maar ik heb nog een vraag.

  is het normaal dat je na 3.5 maand nog steeds oorsuizen ervaart als dit komt door de verkoudheid?? Of is dit gewoon echt tinnitus???

  Reactie
  #10

  Het zou nog van de verkoudheid kunnen zijn...laat je huisarts naar de oren kijken

  Reactie
Reageer op: Iets mis met mijn schedel?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief