Hevige pijn aan schouder!

  • #1

    Beste,

    Ik heb al sinds zaterdag ontzettende pijn aan mijn schouder. Tijdens het vangen met turnen heb ik gevangen op mijn schouder omdat ik rugblessure had en hoopte hiermee niet erger te belasten... maar nu heb ik dus juist aan mijn schouder. Bovenop mijn schouder zit een grote bult die groter wordt zodra ik mijn arm omhoog houd, dit gaat zoiezo met onverdraagbare pijn. Vandaag had ik een aardrijkskunde toets met atlas en ik kon mijn atlas niet opslaan. Nou is het probleem dat ik over 1,5 week op wintersport ga ( allereerste keer snowboarden). En ik kan pas vrijdag bij de dokter terecht. Heeft iemand tips, herkenning?
    Groetjes phoebe !

    Reageer
    #2

    Hoezo kun je vrijdag pas bij de dokter terecht? Met zoiets zou de huisarts je dezelfde dag dat je belt nog moeten laten komen... Er zou iets gebroken kunnen zijn.  Bel met de huisartsenpost en ga daar naar toe.

    Reageer
    #3

    Ze zien het niet als noodgeval, en ze zitten vol dus daarom zou ik moeten wachten... ik ga vanavond maar proberen zoveel mogelijk te rusten en dan morgen ochtend weer bellen maar nu duidelijk aangeven dat direct moet langs komen!

    Reageer
    #4

    Dat moet je niet accepteren. Die assistente kan dat aan de telefoon niet beoordelen.  Laat je niet afschepen !

    Reageer
    #5

    Bedankt! Ik laat morgen weten hoe het geweest was.

    Reageer
    #6

    update: vanacht amper geslapen door de hevige pijn! Vanochtend de dokter nog een keer gebeld, nu kon ineens wel een afspraak gemaakt worden. Maar goed, bij de dokter die verwees me door naar ziekenhuis om echo en een foto te laten maken. Op echo was niks heel raars te vinden, een dikke opgezwollen spier dus waarschijnlijk gewoon heel erg verrekt. Over de foto moesten ze nog overleggen, dus morgen krijg ik meer te horen. Nu maar hopen dat vanavond beter slaap.

    Heeft iemand tip tegen de pijn alles geprobeerd: naproxen, iboprufen, paracetemol, warmte pleister, koelpleister... niks helpt 🙁

    Reageer
    #7

    Nog maar even afwachten dan..

    Wat je kunt proberen is: 600 mg ibuprofen samen met 1000 mg paracetamol nemen. Maar niet vaker dan 3 x per 24 uur.

    Reageer
Reageer op: Hevige pijn aan schouder!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief