steeds vage neurologische klachten

 • #1

  Mijn klachten zijn: tintelingen overal, brandende of gevoelloze plekken op mn lichaam, slechte coordinatie, vergeetachtigheid, dronken in mijn hoofd, spierspasmen, spierzwakte, erg moe, vlekken zien, hoofdpijn, oorsuizen, zenuwpijn in de benen. Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? alle reacties welkom, want mn neuroloog zet het onderzoek stop. Omdat de MRI van de hersenen schoon was. Hij zegt dat het tussen de oren zit.

  Reageer
  #2

  Goed bericht dat de MRI goed was.
  Ik zou er eens op een andere manier naar laten kijken.
  b.v. door een arts in de Chinese geneeskunde, die stelt op een andere manier een diagnose, o.a. pols/tong en werkt vaak met acupuntuur, de moeite van het proberen waard.
  ook de Klassieke Homeophatie kan je hier helpen.
  Zou het fijn vinden dat als het op die manier kan verbeteren, je dit op het forum laat weten.
  Veel sterkte en succes, Brenda

  Reageer
  #3

  ik zou zo graag willen weten of er mensen zijn die een idee hebben wat het zou kunnen zijn!

  Reageer
  #4

  je bent bij de huisarts geweest, bij een specialist, denk je dat mensen het hier op het forum dan weten?
  Ik hoop voor je dat er iemand met dezelfde ervaring reageert, maar de kans is natuurlijk heel klein.
  Zou je er liever niet gewoon van af willen?
  Vandaar mijn bovenstaande stukje.
  Brenda

  Reageer
  #5

  Ik moet weer naar de neuroloog omdat de klachten verergeren. Ik ben best wel bang. Zou draaiduizelingen ook door hyperventiliatie kunnen komen?

  Reageer
  #6

  Ik heb deze klachten zo'n 10 jaar geleden gekregen. Bij mij kwam het, waarschijnlijk, door oververmoeidheid. Bij mij was ook niets te zien op de MRI van de hersenen. Ik had ook last van spierspasmen, trillende spieren, koude/warme plekken op armen en benen, noem maar op. Nu, dus 10 jaar later, zijn deze klachten langzaam aan het afnemen. Nog steeds heb ik last maar vooral als ik moe ben of bijv. te zwaar (boodschappentassen) getild heb, dan gaan mijn spieren ook weer trillen. Maak je niet te druk, dat doe ik inmiddels ook niet meer en dat werkt prima! Succes!

  Reageer
  #7

  Emmy, weten ze niet wat het is??

  Reageer
  #8

  hoi hoi, ik herken deze klachten ook. ik heb een b12 tekort misschien kun je je hier eens op laten testen. kijk eens op google en typ in b12 tekort dan zul je veel dingen herkennen.gr masha

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik herken veel van je klachten
  de trillingen duizeligehied dove gevoelens
  last van de ogen
  bij mij is ook een mri gemaakt van het hoofd die was ook schoon
  gelukkig keek mijn neuroloog wel verder
  heb toen een zenuwgeleidingsonderzoek gehad
  en een lumbaal punktie hier kwam wel uit dat er bepaalde dingen niet goed waren
  toen is er een mri gemaakt van me rug
  en ja hoor daar zaten toen allemaal onstekingen in het ruggenmerg

  Reageer
  #10

  Nee, helaas. Zoals ik zei is waarschijnlijk een deel van mijn zenuwstelsel overbelast geraakt en in de loop van de jaren kan zich dat herstellen zoals bij mij het geval is....Alhoewel ik er dus nog steeds niet vanaf ben en vooral in drukke en/of vermoeide dagen heb ik er nog veel last van..

  Reageer
  #11

  emmy; ik heb ook na een einde lopen of inspanning dat mijn spieren gaan trillen. maar die ontstekingen in je ruggenmerg wat ze toen vonden, waar wijst dat op dan??? Ik heb nog een SSEP gehad, en krijg nog mri van de hersenen en een MEP. en wel vreemd dat je zenuwen overbelast kunnen raken he?

  Reageer
  #12

  ziekte van lyme?

  Reageer
  #13

  ziekte van lyme dan? daar wel eens op laten testen? veel van de symptomen die je hebt lijken daarop!

  Reageer
  #14

  Ik weet dat je bericht van lang gelden is, maar het klinkt echt als een vitamine b12 tekort! Je moet dit echt laten onderzoeken, want er is wat aan te doen!
  Succes! Joke

  Reageer
  #15

  Je klachten zijn bij mij ook zeer herkenbaar. Al 14 jaar geleden begonnen, 3 neurologen afgelopen, aantal MRI's, EMG's, SSEP etc..... geen afwijkingen. De klachten verdwijnen langzaam en komen na jaren weer opduiken. De laatste jaren geen klachten meer gehad (afkloppen). Dus hou vol, leef gezond, en let er niet te veel op. De klachten gaan weer over. Mochten ze terugkomen dan laat ik ook mijn B12 eens testen, misschien levert dat nog wat op.

  Reageer
Reageer op: steeds vage neurologische klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief