Oogruis (sneeuwbeeld) en floaters

 • #1

  Hallo,

  Ik heb nu al ongeveer 5 maanden last van oogruis en floaters.
  Het oogruis zie ik als een soort pixels. Overal waar ik naar kijk en me op een object concentreer, zie ik een soort bewegende pixels.
  www.visualsnow.nl kan er meer over vertellen.

  Ik heb geen last van nabeelden, althans, als ik een minuut naar een lamp kijk en ik kijk weg, knipper met m'n ogen, zie ik donkere contouren van de lamp. Maar dit lijkt me vrij normaal. Het is niet hinderlijk.

  Het oogruis en de mouche voulants zijn daarentegen weer zeer hinderlijk.
  Ik merk op internet dat er niet veel over bekend is en dat het vaak aan drugs gerelateerd is.

  Is er misschien een oplossing voor dit probleem? Zijn er mensen waarbij het is opgehouden, of in ieder geval verminderd?

  Ik heb overigens alleen last van oogruis en floaters. Het komt sowieso vanuit m'n hersenen. Want de floaters zitten op je glasvocht, alleen ik neem ze in veel sterkere maten waar.

  Reactie
  #2

  Ik zie ook pixels..oogruis..overal waar ik.naar kijk.

  Heeft iemand dit ook?

  En ben je er vanaf gekomen??

  Reactie
  #3

  @Petra, zou een orthomoleculair therapeut misschien voor je kunnen uitvogelen.

  Reactie
  #4

  ik zag inderdaad ook dat het snowvision bestond. Toen ik dat las, wist ik pas dat ik er ook last van had. Zo ook met mijn tinitus. Altijd wist ik al dat het nooit stil was, want mijn stilte klonk als een ruis. Maar toen ik wist dat ik er eens op moest letten, kreeg ik er last van.

   

  ik weet natuurlijk niet in hoe erge mate het bij jou is, maar hoe treurig ook, volgensmij heb je dit nu eenmaal en zal het niet meer weg gaan. Het beste is dus om je er niet op te focussen.

   

  maar je verteld wel dat je er al 5 maanden last van hebt. Weet je wat de oorzaak is? Misschien dat dat je kan helpen naar een oplossing?

   

  succes er iig mee!

  Reactie
  #5

  Het blijkt dat aan oorruizen wel wat gedaan kan worden ga een speciale fysio die kan je echt helpen

  Reactie
  #6

  @Amber tinnitus kan te maken hebben met diverse factoren, zoals een teveel aan histamine in de voeding, aan tekorten aan voedingsstoffen, zoals magnesium, vitamine B en Q en verminderde en verminderde aanmaak van neurotransmitters als gaba en melatonine. Eventueel medicijngebruik, waaronder ook de pil, zorgtĀ  voor verlies van vitaminen en mineralen.

  Ook teveel spanning in de nek en een lichte scheefstand van de atlas (bovenste nekwervel). Een atlascorrectie kan soms helpen. Denk ook aan de invloed van electromagnetische velden, zoals van wifi, electrische wekker en smartphone. In dit kader beter ook matras en bed zonder metalen erin omdat metaal het gezonde aarden verhindert en omgevingsstraling aantrekt.

  Wat oogklachten betreft zou ik denken aan tekorten aan voedingsstoffen en verminderde leverenergie. Een complementair genezer zou je nader advies kunnen geven.

  Reactie
Reageer op: Oogruis (sneeuwbeeld) en floaters
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief