Pijnlijke steken in hoofd, geheugenproblemen

  • #1

    Hallo,

    Al ongeveer 7-8 maanden heb ik al deze rare klachten:

    Ik heb pijnlijke steken in mijn hoofd, altijd op dezelfde plekken, en heb meer moeite om dingen te onthouden, bijvoorbeeld wanneer iemand mij iets vertelt vergeet ik het soms meteen.
    En nog andere vage klachten zoals het door elkaar halen van letters tijdens het lezen en rekenproblemen, die ik nog nooit eerder had gehad.

    Ik was ook al naar de neuroloog geweest voor MRI en EEG, maar er was niks te zien.

    Weet iemand mij te vertellen wat dit misschien is?

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Ik heb dit probleem ook. Ik heb een paar keer per dag ernstige steken in m'n slaapstreek. En ik vergeet telkens dingen, ik heb ook dat ik letters omdraai. Ik heb het nog niet zo lang.

    Succes!

    Reageer
    #4

    Tja, die steken in je hoofd dat ervaar ik als honderden speldeprikken 24uur rond om helemaal gek van te worden,
    vorig jaar mei (2013) door een anestesioloog geholpen door achter rib 9 en rib 10 holle naalden in te brengen tot in de rugzenuwbaan, door de twee keer 2 naalden werden om de beurt stroom draadjes ingebracht om de zenuw te laten zwellen daarna werden er verwarmingsdraadjes ingebracht tot 60/70 graden per naald de zenuwbaan verhitten dat was de behandeling zonder garantie dat het blijvend was, erg jammer sinds kerst (2013) was het uitgewerkt nu heb ik mij reeds aangemeld voor een tweede behandeling met de hoop dat het dan langer zal werken, momenteel slik ik zelfs morfine tabletten om zonder pijn te kunnen zijn. Dus pijnlijders jullie zijn niet alleen met deze afschuwelijke pijnen.

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke steken in hoofd, geheugenproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief