Schokjes in hoofd

  • #1

    Sinds een paar weken heb ik continue last van "schokjes" in mijn hoofd. Niet af en toe, maar echt bijna de hele dag door.

    Moeilijk om exact uit te leggen, maar het is net alsof ik de hik heb in mijn hoofd en dat trekt dan door naar de rest van het lichaam.

    Eerst dacht ik dat het te maken had met griep, maar ik heb verder geen enkel griepverschijnsel gehad en mijn dokter kan er ook niets van maken.

    Nou werd me gezeged dat het te maken zou kunnen hebben met Exploding Head Syndroom (EHS), maar dat is voornamelijk vlak voor het slapen gaan en erg luid en beiden is bij mij niet van toepassing.

    Ondertussen zit ik 2 weken thuis en wordt er behoorlijk gefrustreerd van....iemand die dit herkent of er iets zinvols over kan zeggen?

    Bvd, Anton

    Reageer
    #2

    Ik heb er op dit moment ook last van, ook vaak in mijn vingertoppen.

    Ik heb er last van gehad met het afbouwen van medicijnen.

    Ik merk dat ik het nu weer krijg. Misschien heeft het te maken met spanning??

    Reageer
    #3

    Hallo Anton,

    Dat heb ik precies hetzelfde, al meer dan een jaar. Bijna doorlopend. Ik ben bij de neuroloog geweest en die zei dat het veel voorkwam bij voornamelijk oudere mensen. Een scan vond hij niet nodig want de laatste was pas 3 jaar oud en die was prima. Jaren geleden heb ik duizeling aanvallen gehad waarmee ik in het ziekenhuis belandde en ook dat komt vaker voor. Ik zou er wel aan willen wennen maar ik durf bijna niet te gaan slapen, bang dat ik niet meer wakker worden. Een mooie dood zou je zeggen maar daar heb ik nog geen zin in. Ik ben nog geen 68.

    Vriendelijke groet,

    Leontine

    Reageer
    #4

    Hallo,
    Ik heb ook Schokjes in mijn hoofd maar bij mij is het doorheen de dag en verdwijnt het wanneer ik ga slapen.
    Het doet ook niet pijn maar het is vervelend...
    Wat kan het zijn en ik ben 16 jaar oud.

    A.

    Reageer
    #5

    Hallo, ik ben 17 jaar oud en heb ook wel eens last van schokjes in mijn hoofd. Ik heb er alleen 's nachts last van en ik schrik ervan wakker. Daarna kan ik bijna niet meer slapen en ik krijg telkens schokjes als ik beweeg maar ook als ik stil lig. Het doet bij mij ook geen pijn, maar het is heel irritant..

    Reageer
    #6

    zoek eens op serotonine syndroom

    Reageer
    #7

    Hoi, ik heb er sinds kort ook last van gekregen! Hebben jullie al wat gevonden of wijzer geworden?

    Hoop op antwoord..

    Reageer
    #8

    ik heb er ook last van...een jaar..mij is verteld dat het met vermoeidheid te maken had....

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb ook al een paar weken last van zinderingen in mijn hoofd/ voelt als een constante stroom van elektrische schokjes…

    Iemand al een oorzaak gevonden?

    Bedankt

    Reageer
    #10

    Je zit mogelijk te veel op draadloze apparatuur...dat was bij het geval. EHS= elektrohypersensitiviteit

    Reageer
    #11

    hoi, kijk eens bij stichting EHS of stralingsarm Vlaanderen. Kan zijn omdat je EHS hebt. In België nog geen erkende ziekte maar in Zweden bvb wel.

    Reageer
Reageer op: Schokjes in hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief